Fisa de retur produs

Politica de returnare

Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, clientii pot returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice. Legea nu ofera si schimbarea produsului, acest serviciu fiind oferit aditional de catre firma SC TELEAGA BROD CONF S.R.L

Daca, din anumite motive, sunteti nemultumit de un produs, cumparat de pe site-ul SC TELEAGA BROD CONF S.R.L, aveti posibilitatea returnarii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui.

 

In cazul acesta, clientul are doua optiuni:

 

  1. Rambursarea sumei platite (mai putin cele legate de transportul produsului)

Banii vor fi primiti inapoi de catre client in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere de la client, rambursarea putand fi amanata pana la primirea coletul sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda de plata ca la comanda initiata, daca nu s-a convenit altfel cu clientul.

 

  1. Inlocuirea produsului

Banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs.

 

Dreptul de Retur in 14 de zile este valabil doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la SC TELEAGA BROD CONF S.R.L

Produsele returnate trebuie să fie insotite de certificatul de garantie in original.

PFA-urile si persoanele juridice NU BENEFICIAZA de dreptul de retur în 14 zile  Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor

Atentie! Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau sa fie deteriorate in vreun fel. Nu se vor accepta produsele lovite, folosite neadecvat sau uzate!

 

Nu ezitati sa ne contactati imediat, in cazul in care un produs comandat de pe site-ul www.homepc.ro  nu corespunde cerintelelor dvs si/sau specificatiilor tehnice de pe site.

 

Procedura de returnare

 

  1. Va rugam sa realizati o solicitare scrisa. Puteti face asta prin completarea formularului de retur. Acesta este un model si nu este obligatoriu.

 

  1. Trimiteti produsul impreuna cu toate accesoriile primite si certificatul de garantie.
  2. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediati produsul la adresa Str. Simion Florea Marian, Nr.3A Radauti,Suceava  725400, precizand pe colet "Returnare produs". Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.

 

  1. Imediat ce produsul va ajunge in posesia reprezentantilor SC TELEAGA BROD CONF S.R.L veti fi contactat pentru confimarea si finalizarea procedurii de returnare. Cheltuielile de restituire sunt suportate conform legii de catre vanzator.